Gå vidare till innehåll

HÖSTERBJUDANDE - FRI FRAKT

  Om Oss

   

  Välkommen till Lysande Hem – en butik som föddes ur vår passion för att skapa en värld av skönhet och harmoni i varje hem. Vi är inte bara en butik, utan en familj av ljusälskare och inredningsentusiaster som brinner för att hjälpa dig att skapa den perfekta miljön i ditt hem.

  För oss är det personligt. Vi förstår vikten av att trivas i sitt eget hem och att omge sig med saker som får hjärtat att sjunga. Varje produkt vi väljer till vårt sortiment är handplockad och omsorgsfullt utvald för att spegla vår kärlek till design och vår strävan efter att erbjuda det allra bästa till våra kunder.

  Vi är inte bara en butik som säljer dekorationslampor och inredningsdetaljer. Vi är din partner och följeslagare på din resa för att skapa ditt drömhem. Vi bryr oss om varje steg på vägen och vi finns här för att inspirera, stödja och guida dig genom din inredningsresa.

  Vår glädje kommer från att se hur våra produkter får ditt hem att blomstra och spegla din personlighet och stil. Vi tror på att skapa en harmonisk atmosfär där du kan känna dig avslappnad, inspirerad och full av liv. Varje detalj räknas och vi strävar efter att erbjuda produkter som hjälper dig att skapa en hemmiljö som är unik för dig.

  Välkommen till Lysande Hem – låt oss tillsammans skapa magi och skönhet i ditt hem.

  Med kärlek,

  Lysande Hem  Företagsuppgifter:
  Lysande Hem
  Bolaget har sitt säte i Växjö

  Fri 7-12 dagar leverans

  Över 50 000 nöjda kunder

  Support svarar inom 48 timmar: Mån-Fre

  14 dagars öppet köp